petits cantants del canadà

Un nen prodigi de 9 anys, el millor imitador de Michael Jackson

Els Melisizwe Brothers són tres germans que versionen amb gran èxit els Jackson 5

La seva versió d''I'll be there' té més de 16 milions de reproduccions a Facebook

  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Els Melisizwe Brothers han versionat la cançó 'I'll be there' dels Jackson 5 i l'èxit a les xarxes ha sigut extraordinari. Al seu compte de Facebook el vídeo acumula més de 16 milions de reproduccions. Altres usuaris han compartit la publicació original, com 336Money, i la seva publicació ha superat els 6 milions de visitants. 

El cognom real dels Melisizwe és James. "Melisizwe" significa "líders del futur" en zulu, una de les llengües oficials de Sud-àfrica. El grup està compost per tres germans: Zach és el vocalista, Seth toca el piano, i Marc, la guitarra. Tenen 9, 10 i 13 anys respectivament. Han nascut al Canadà i es dediquen a versionar cançons de Michael Jackson i els Jackson 5.

Notícies relacionades

La família James viu lligada a la música i els tres germans van començar a rebre classes de música entre els 4 i 5 anys. Zach, el germà petit, té una oïda absoluta: és capaç de determinar el nom d'una nota sense tenir-ne una altra com a referència. Aquest privilegi és a l'abast de molt pocs, com MozartTxaikovskiRay Charles o Michael Jackson.

Els Melisizwe Brothers participen en esdeveniments solidaris, canten himnes per a institucions del govern i esdeveniments esportius i han actuat en diversos concerts