MALTRACTAMENT ANIMAL

Un gos submergit en pega "per diversió" es recupera miraculosament

Una protectora va trobar l'animal abandonat en una caixa a punt de morir

perro-pegamento

perro-pegamento

1
Es llegeix en minuts
JOSÉ MANUEL REAL / BARCELONA

Un nou video ha tornat a mostrar fins on pot arribar el  maltractament animal i la crueltat per part de les persones, tampoc. Un grup de nens van banyar un gos en pega i després el van tirar al fang. Quan el van trobar, amb prou feines tenia símptomes de vida. La protectora He'Art of Rescue que ha aconseguit que l'animal es recuperi, denuncia que aquesta tortura la van fer per “divertir-se”.

Quan el van trobar, s'havia convertit en una estàtua. La pega impregnada per tot el cos li havia danyat greument la pell ja que va absorbir els elements tòxics de la cola i impedia el flux de sang. No se sap exactament quants dies va durar l'angoixa de l'animal, però el dolor li impedia qualsevol moviment.

La vida de Pascal (així es diu el gos) estava en seriós perill, però gràcies a la protectora d'animals es va recuperat miraculosament.

Notícies relacionades

La primera reacció del gos després de començar a recuperar-se va ser amagar-se dels veterinaris, cosa normal després de la dolorosa experiència que li va tocar patir.

Tot i que encara està molt feble, la protectora que ha salvat la vida de l'animal ha publicat alguns vídeos per conscienciar el món sobre aquesta desgràcia i demanar donacions per al tractament.