DiCaprio assisteix a un esmorzar per ajudar les persones sense llar

L'esdeveniment ha tingut lloc al restaurant Home d'Edimburg

 

  / AP / JANE BARLOW

1
Es llegeix en minuts

L'actor Leonardo DiCaprio ha anat a un esmorzar en un restaurant de la ciutat escocesa d'Edimburg per ajudar les persones sense llar. L'esdeveniment ha atret centenars de fans, que han esperat durant hores per veure l'estrella nord-americana.

DiCaprio, amb masclet, barba, camisa blanca i jaqueta fosca, ha assistit al restaurant Home, el resultat d'una associació entre els restaurants Maison Bleue i Social Bite, una cadena d'establiments sense afany de lucre. Social Bite té cinc cafès repartits entre Edimburg, Glasgow i Aberdeen, i els beneficis els inverteixen en caritat. Els clients també poden pagar una beguda calenta o un àpat per a les persones sense sostre.

Leonardo DiCaprio, convidat pel fundador de Social Bite, Josh Littlejohn, ha saludat a l'arribar la multitud congregada a Queensferry Street, a l'oest d'Edimburg, abans de firmar autògrafs durant uns minuts.

"MOLT AGRADABLE I ACCESSIBLE"

Biffy Mackay, aprenent en cap de 28 anys al restaurant, ha participat en la preparació de l'esmorzar per a DiCaprio, no pas sense cert "nerviosisme", segons ha declarat a Press Association. Però ha sigut "molt agradable, molt accessible", ha dit referint-se a l'actor.

Notícies relacionades

Elise Lovell ha assistit a l'esmorzar després de guanyar un concurs. "Ha sigut força surrealista, però hem passat dues hores fantàstiques", ha dit, i ha afegit que la victòria de Donald Trump en la carrera per la Casa Blanca ha sigut discutida durant l'àpat. DiCaprio "ha explicat que això ha sigut un xoc per a molta gent", ha dit.

L'any passat va ser l'actor nord-americà George Clooney qui va visitar Social Bite a Edimburg.