L'SPIDERMAN D'HORTALEZA

Aquest bomber s'enfila 9 plantes en mig minut

Impressionant demostració física d'un professional madrileny, que va finalitzar la prova abans que un company que va pujar per les escales

Entrenament al Parc de Bombers 11 d’Hortaleza (Madrid): un bomber puja de balcó en balcó fins al pis 9 en 30 segons. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Des de fa un dies la xarxa es pregunta si estem davant el bomber amb més bona forma física d'Espanya. Es tracta d'un vídeo que s'ha convertit en viral en què es veu un entrenament del Parc de Bombers 11 d'Hortaleza, a Madrid.

En la prova hi ha dos membres del cos, un que puja como fons un Spiderman, grimpant pels balcons, i un altre, que s'enfila esprintant per les escales les nou plantes de l'edifici on porten a terme l'entrenament. 

TAN SOLS 30 SEGONS

El bomber aranya arriba al pis nou en mig minut, abans que el company que puja a peu.

Notícies relacionades

La proesa ha deixat amb la mandíbula desencaixada milers de persones, que estan compartint aquest vídeo a Facebook, WhatsApp i Twitter.

En alguns llocs a Facebook alguns han assenyalat la gesta de "temeritat"; encara que ràpidament altres han contestat que el superbomber, en realitat, porta arnès i corda de seguretat, de la qual estiren dos companys, a baix.