REINA DE LA DISFRESSA

Heidi Klum es clona per Halloween

L''exàngel' de Victoria's Secret sorprèn cada any amb originals disfresses

La indiscutible reina de Halloween ja prepara la seva disfressa. / Vídeo: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Cada any, la model i presentadora Heidi Klum ens sorprèn amb originals disfresses per Halloween. L''exàngel' de Victoria’s Secret s'ha disfressat de Jessica Rabbit, d'àvia, de papallona gegant i fins i tot un any va aparèixer sense pell.

Per això, aquest any no podia ser menys i ha decidit sorprendre els seus fans clonant-se ni més ni menys que cinc vegades. Amb les seves cinc rèpliques idèntiques a ella va anar a la seva famosa festa de la Nit de Bruixes a Nova York.

Les sis Klum enfundades amb uns bodis molt sexis de color 'nude', mitges de malla i botes altes van captar tota l'atenció dels assistents i dels fotògrafs.

LLARG PROCÉS DE CARACTERITZACIÓ

Per assemblar-se i tenir els mateixos trets que Klum, les cinc acompanyants van passar per un llarg procés de caracterització, on van haver de posar-se una sèrie de pròtesis a la cara.

Notícies relacionades

Des del 31 d'octubre a primera hora, la model va començar a compartir a través del seu compte d'Instagram petites pistes del que seria la seva disfressa.

MENYS IMPACTE

Encara que la idea és original i va cridar l'atenció, alguns usuaris de les xarxes socials es van sentir decebuts, ja que les últimes disfresses de Heidi Klum eren molt més impactants i elaborades que la d'aquest any.

Temes:

Festes Halloween