Per millorar el servei principal de la companyia

Twitter anuncia que tanca Vine

Els usuaris de l'aplicació de vídeos en bucle podran descarregar els que van compartir

vine-660-captaci

vine-660-captaci

1
Es llegeix en minuts

La xarxa social Twitter ha decidit tancar l'aplicació de vídeos en bucle Vine en el marc de la seva nova estratègia, que passa per centrar-se en els seus negocis clau amb l'objectiu de tornar a la rendibilitat el 2017. "En els pròxims mesos suspendrem l'aplicació mòbil", han indicat Twitter i Vine en un comunicat conjunt en què han afegit que els usuaris de l'aplicació podran descarregar els vídeos que van compartir en l'aplicació.

Durant la presentació dels seus comptes trimestrals, la companyia ha indicat que se centrarà a millorar el seu servei principal i que "desprioritzà" certes iniciatives, després de registrar pèrdues per valor de 103 milions de dòlars (94 milions d'euros) en el tercer trimestre del seu exercici.

Twitter ha anunciat, a més, una reestructuració que afectarà el 9% de la seva plantilla, cosa que podria afectar l'acomiadament de més de 300 empleats. "Estem fent els canvis necessaris per posicionar Twitter de cara al creixement a llarg termini", va comentar el conseller delegat de la xarxa social, Jack Dorsey. "Estem sent més disciplinats en la forma en què invertim en el negoci", va afegir per la seva part el director financer de Twitter, Anthony Noto.

EXPLOSIONS A L'ESTADI DE FRANÇA

Notícies relacionades

Amb més de 715 milions de bucles, el vídeo amb més visualitzacions de Vine és el moment en què, el 13 de novembre del 2015 cap a les 21.20 hores els 80.000 aficionats al futbol que es trobaven a l'Estadi de França de París veient el partit amistós entre França i Alemanya van sentir les tres explosions que tres terroristes suïcides van perpetrar als voltants de l'estadi. Era el primer atemptat dels set simultanis que van sembrar el horror a la capital francesaprimer atemptat dels set simultanis i que van deixar un balanç de més de 120 morts i centenars de ferits, molts d'ells greus.

Terje Haavin, un noruec aficionat al futbol, va publicar el vídeo el mateix 13 de novembre del 2015. Només durava sis segons, els suficients per convertir-se en el vídeo més vist de Vine.