25 anys de sexe amb Madonna

La provocació de l'estrella del pop eleva la seva croada anti-Trump i en defensa de Clinton

De la provocació en la campanya anti-Trump, als dards rossos. / periodico

2
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

Per determinar la dimensió que ha adquirit l'últim manifest oral de Madonna animant el vot a favor de Hillary Clinton, n'hi ha prou rescatant la definició que en va fer Antonio Banderas, acabat d'aterrar a Hollywood, el 1991: «Boja, extravagant, provocadora i punt». La rossa ambiciosa tenia saturat l'actor malagueny des que es van conèixer en una festa de Pedro Almodóvar a Madrid i així es va mostrar davant els periodistes amb qui es va trobar en una 'party' a Beverly Hills.

La il·lusió de l'estrella del pop per sentir molt de prop Banderas va quedar documentada en la pel·lícula 'En la cama con Madonna' (Alek Keshishian), que es va promocionar al galop de l'escàndol que sempre ha acompanyat l'autora de 'Like a virgin'. 

Quan aquest dijous a primera hora del matí les webs s'han fet ressò del míting de Madonna oferint fel·lacions a canvi de vots a favor de la candidata del Partit Demòcrata, les ments més brutes del periodisme han recordat aquella escena de la pel·lícula en què la protagonista demostrava amb una ampolleta d'aigua de Vichy la seva traça per practicar el sexe oral. Boja, extravagant, provocadora i punt.

Madonna fa més de 25 anys que dóna classes de sexe. Utilitza la provocació per despertar consciències endormiscades i, a continuació, donar lliçons més assenyades sobre les coses importants de la vida. ¿Per exemple? El govern d'un país. Des que es va saber que el candidat republicà a les eleccions nord-americanes era Donald Trump, la cantant i actriu va emprendre una croada per terra, mar i aire. En definitiva, per les xarxes socials

Des d'Instagram va cridar a votar per «la intel·ligència» de la candidata demòcrata i va defensar Rosie O’Donnell (una altra activista anti-Trump) dels atacs de les hosts del multimilionari del pentinat estrafolari. Madonna també es va posar a la diana al penjar una foto dels fills de Trump (Donald i Eric) amb el cadàver d'un lleopard durant una cacera a l'Àfrica. ¿Què hauria fet amb la que li van fer a Joan Carles a Botswana?

Notícies relacionades

Més bromista va ser l'ocurrència de convidar a l'11è aniversari del seu fill David Banda un grup de nens perquè expliquessin que hi havia una pinyata amb cara de l'enemic de Clinton.

TRUMP VOL SER MADONNA

Madonna, Trump, icones de signe diferent. El periodista Mark Singer, del 'New Yorker', aporta una dada clarificadora: Trump no vol ser president, vol ser tan famós com Madonna, persegueix arribar a una glòria idèntica que la cantant. «Ja no serà tan important guanyar les eleccions si aconsegueix ser més icònic que ella». Aquesta va ser la resposta de l'al·ludit: «Mark, ets un perdedor, el teu text és una mamada».