El petó de dos castellers, viral

La imatge de dos minyons de Terrassa celebrant la càrrega i descàrrega d'un 3 de 10 amb folre i manilles a la plaça de Sant Jaume de Barcelona sacseja les xarxes

fb

fb
fcasals35801821 fotografia de castells   del  libro  els castells no son de 161005170613

/

1
Es llegeix en minuts

Va passar el 25 de setembre, durant les festes de la Mercè, però és ara quan la imatge ha transcendit globalment, al fer-se viral, tal com explica la seva autora al seu compte de Twitter i de Facebook:

Mireia Comas, fotògrafa professional, captava instantànies dels castellers de la plaça de Sant Jaume de Barcelona. I va penjar una de les imatges a la seva pàgina de Twitter i Facebook, la imatge en blanc i negre de la colla castellera dels Minyons de Terrassa en què apareixen dos homes celebrant el seu triomf -carregar i descarregar un 3 de 10 amb folre i manilles, un castell de gamma alta completat per primera vegada a Barcelona- amb un petó. La foto aviat va cridar l'atenció de molta gent, que va començar a compartir-la a les xarxes socials, i va arribar a centenars de retuits i felicitacions:

Notícies relacionades

I s'encarreguen de reproduir-la fins i tot els mateixos Minyons de Terrassa, "sense pors i sense tabús":

La imatge, que també ha sigut difosa a través de les xarxes per col·lectius homosexuals i transsexuals, s'ha convertit en viral. Encara que, segons explica l'autora de la instantània, "són dos amics... No em consta que siguin parella", puntualitza Mireia Comas. La fotògrafa, que s'ha convertit en "famosa per un dia", com ella mateixa explica, acaba de publicar i autoeditar el llibre de fotografies de castells 'Els castells no són de princeses'Els castells no són de princeses, que està a la venda des de l'11 de setembre.