BOGERIA PEL DOLÇ

La divertida reacció d'una nena al tastar cotó de sucre per primera vegada

La nena, de 3 anys, disfrutava d'un partit de beisbol en família i el vídeo de la seva còmica expressió al menjar la llaminadura arrasa a la xarxa

nina

nina

1
Es llegeix en minuts

Beatrix Hart, una nena nord-americana de 3 anys, s'ha convertit en un personatge viral per la seva còmica reacció durant un partit de beisbol.

La nena estava amb la seva família veient els Mariners de Seattle jugar a la gran lliga de beisbol dels Estats Units (MLB), i va tastar per primera vegada un cotó de sucre. 

Uns instants després de menjar-se un tros d'aquesta llaminadura que abunda a les fires, Beatrix va protagonitzar una còmica escena, que ja s'ha fet famosa a les xarxes socials.

Les seves mostres d'eufòria i sorpresa al mateix temps a l'experimentar el gust del cotó de sucre es van guanyar el protagonisme de les càmeres que gravaven el partit. 

DE FAN A FAMOSA 

Les imatges ja són conegudes a les xarxes socials i fins i tot en mitjans de comunicació nord-americans, que no han trigat a donar-li el sobrenom de 'Cotton Candy Girl' (la nena del cotó de sucre).

Notícies relacionades

Els seus pares han sigut els primers sorpresos de tanta difusió, i asseguren, en una entrevista per a la cadena WSPAque "ara la gent cada vegada que la veu li dóna llaminadures de tota classe, i per tot arreu". 

A l'acabar el partit, Jake Hart, progenitor de Beatrix, va compartir una altra fotografia de la nena en la seva faceta més tendra.