ORGULL I ESPORTIVITAT

La selecció espanyola de bàsquet celebra la seva victòria amb Estopa

L'equip ha compartit un vídeo a Instagram on se'ls pot veure molt contents cantant la cançó 'Paseo', del grup català, a l'autobús

La selecció espanyola de bàsquet canta de tornada a la Vila Olímpica. / rudy5fernandez (INSTAGRAM)

1
Es llegeix en minuts

Després d'una clara victòria 92-97 contra França, la selecció espanyola de Bàsquet ha passat a les semifinals dels Jocs Olímpics, i han volgut celebrar-ho com es mereix. 

Rudy Fernandez era l'encarregat d'immortalitzar el moment d'eufòria i de compartir-lo més tard a les xarxes socials, a través del seu perfil d'Instagram.

Altres jugadors també ho han fet, però el que més ha destacat ha sigut el vídeo del jugador mallorquí, en què es pot veure Pau Gasol, José Manuel Calderón i Sergio Llul, entre altres, cantant amb gran efusivitat 'Paseo', un tema del grup Estopa que forma part del seu àlbum 'Voces de ultratumba', publicat el 2005. 

"'Nos reímos solos, nos reímos con ganas, no nos da la gana de ponernos serios, de ponernos, de ponernos serios'", era el fragment que cridaven a l'uníson mentre tornaven a la Vila Olímpica per continuar la celebració i descansar. 

Notícies relacionades

Els jugadors Felipe Reyes, Nikola Mirotic i Nikola MiroticJosé Manuel Calderón també han volgut compartir la seva alegria pel triomf a través de Twitter publicant algunes fotografies. 

Un altre gest a destacar ha sigut el del català Pau Gasol que, en un acte d'esportivitat, ha dedicat una foto a Instagram al jugador francès Tony Parker, mostrant-li el seu carinyo i respecte per la dedicació al seu equip durant tota la seva carrera.