FORA COMPLEXOS

Una bloguera australiana es despulla per mostrar la realitat després del part

Olivia White s'ha fotografiat en roba interior per protestar contra les pressions socials que exigeixen un cos perfecte fins i tot després de donar a llum

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Sovint és complicat sentir-se bé amb un mateix, sobretot tenint en compte que cada vegada són més fortes les tendències relacionades amb el culte al cos, la imatge i les dietes.

Per a les dones, les més sotmeses a les pressions de la imatge, l'embaràs és un moment de canvi físic. S'augmenta de pes i una vegada s'ha donat a llum és inevitable quedar-se amb algun quilo de més. Però des que va arribar la moda 'fit mom' (una cosa així com 'mares en forma'), fins i tot les embarassades estan sota pressió, ja sigui abans o després del part.

Notícies relacionades

És per això que la bloguera australiana de 27 anys Olivia White ha volgut mostrar-se despullada a les xarxes socials. White vol així protestar contra tots aquests cànons de bellesa preestablerts que han de patir les dones. 

Aquesta mare de dos fills ha decidit trencar una llança a favor de les dones normals i per això ha mostrat com li va quedar el cos després del part del seu segon fill. A la foto, penjada a Instagram, l'acompanya una frase ben clara: "Cara inflada, pits plens de llet i panxa coberta per estries". Bufetada de realitat.