DE 3 A 8 ANYS

Youtube Kids arriba a Espanya

La plataforma estrena avui en castellà l'aplicació gratuïta per als més petits de la casa

youtube-kids-screenshot

youtube-kids-screenshot

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Youtube Kids, la versió per a nens de la popular plataforma de vídeos de Google, ja està disponible a Espanya (l'anunci, a nivell internacional, es va produir el febrer passat). L'aplicació és gratuïta -es pot descarregar a Google Play i a l'App Store- i està pensada per a nens d'entre 3 i 8 anys, a qui els agrada Pocoyó, Peppa Pig, Ben And Holli, aprendre anglès amb Tutiu, o la música i els balls dels Cantajuegos.

La versió espanyola de l'aplicació inclou, fins i tot, clàssics com la família Telerín (que segurament veien els avis dels nens que s'instal·lin l'aplicació) o 'D'Artacan' i 'David el Gnomo' (sèries que coneixen bé els pares d'aquests nens).

El control parental està molt cuidat, i és molt difícil que els nens puguin sortir de l''app' i entrar en altres continguts inadequats per a la seva edat.

Els continguts es divideixen en diferents categories. Per exemple, per edats (preescolars, escolars i totes les edats). També per temàtiques: per programes ('Doraemon', 'Masha y el oso' o 'Pocoyó'), i per música (Little Baby Bum), exploració i aprenentatge.

També es pot accedir a tots els vídeos activant la recerca. Si no està activada la recerca, el menor només podrà entrar als que es mostrin a la pantalla d'inici i als recomanats.

CONTROL PARENTAL

A l'instal·lar l'aplicació, se sol·licita un codi de quatre dígits. Des d'allà s'accedeix a una guia ràpida sobre el funcionament de l'aplicació. Aquest codi de quatre números se sol·licitarà cada vegada que es vulgui entrar a una part de l'aplicació vetada per als nens.

Notícies relacionades

Encara que l''app' està pensada per mostrar continguts exclusius per a nens, no és impossible que es coli algun contingut dubtós o inapropiat. Si és així, el sistema permet posar-se en contacte amb la companyia per avisar d'això.

Com en altres controls per a pares, també es pot recórrer al temporitzador per limitar els minuts de visionat de vídeos dels nens; regular el so, la mida i color del text, així com altres ajustos clàssics dels controls parentals.