UNA PARELLA FELIÇ

Neix Lucas, segon fill de Sara Carbonero i Iker Casillas

La periodista va donar a llum aquest dijous a les 20.35 hores a la clínica Ruber de Madrid

carbonero-casillas-destacat

carbonero-casillas-destacat
carbonero-hijo-embarazo-instagram

/

1
Es llegeix en minuts

Sara Carbonero i Iker Casillas han sigut pares per segona vegadaLucas, el nom del segon fill de la periodista i el futbolista, va néixer a les 20.25 hores d'aquest dijous a la clínica Ruber de Madrid. "Ahir dia 2 de juny va néixer Lucas. ¡M'alegra explicar-vos que tot va sortir fenomenal i que som molt feliços!", ha escrit l'exporter del Reial Madrid al seu perfil de Facebook, acompanyant el text amb una foto del nadó.

Notícies relacionades

“¡Benvingut al nostre món, Lucas! Et vam conèixer ahir i no ens pots fer més feliços. #viviresincreible #yasomos4#Veráscuandoconozcasatuhermanomayor”, ha publicat per la seva part la periodista aquest divendres utilitzant la mateixa imatge del nent que ha mostrat Casillas.

Fa uns dies, el 25 de maig, Sara Carbonero va publicar al seu compte d'Instagran una imatge en què s'apreciava el seu avançat estat de gestació. "Alguns em dieu per aquí que se us està fent una mica llarg el meu embaràs... Imagineu-vos a mi #perotanfeliz#seguimossiendodosenuno", va publicar la periodista.

Temes:

Iker Casillas