Ordre d'allunyament contra Johnny Depp per agredir Amber Heard

La dona de l'actor va presentar una demanda de divorci després que aquest li tirés un telèfon a la cara

STAFF (REUTERS)

Ordre d'allunyament contra Johnny Depp per agredir Amber Heard
Ordre d'allunyament contra Johnny Depp per agredir Amber Heard

/

1
Es llegeix en minuts

Amber Heard va presentar una demanda de divorci contra Johnny Depp dilluns passat al·legant "diferències irreconciliables". Ara han començat a transcendir quines són aquestes diferències. Un jutge de Los Angeles ha aprovat l'ordre d'allunyament que havia sol·licitat l'actriu contra Depp, a qui havia acusat de repetits casos de violència domèstica.

Segons informen mitjans locals, el jutge Carl H. Moor, del Tribunal Superior de Los Angeles, ha dictaminat que Depp no ha d'intentar contactar amb Heard fins que se celebri una audiència que tracti el cas, prevista per al 17 de juny. El magistrat ha tingut en compte la declaració jurada de l'actriu, que va assegurar que dissabte passat, dos dies abans de presentar la demanda de divorci, Depp li va tirar un telèfon mòbil a la cara durant una baralla i li va provocar un gran blau al pòmul i l'ull. Com a prova de l'atac, Heard va presentar una fotografia de la seva cara després de l'agressió.

"VISC AMB POR"

La intèrpret va explicar que Depp, que en aquell moment estava sota els efectes de l'alcohol, també la va agafar pels cabells, li va cridar i li va pegar repetidament. "Visc amb por que Johnny torni a casa sense avisar i abusi de mi físicament i emocionalment", va indicar l'actriu en la seva declaració.

Notícies relacionades

Heard, que va anar al jutge acompanyada per la seva advocada, Samantha Spectos, va afirmar que havia sigut víctima d'aquests atacs de forma "repetida" durant els 15 mesos que ha durat el matrimoni. La parella es va casar el febrer del 2015 després d'un idil·li marcat pels rumors de problemes en la seva relació. La demanda de divorci li va arribar a Depp coincidint amb la mort de la seva mare, Betty Sue Palmer, el divendres 20 de maig. 

Depp, de 52 anys, i Heard, de 30, es van conèixer durant el rodatge de 'The Rum Diary' (2011) i es van prometre el 2014. Abans, el protagonista de la cèlebre saga 'Pirates del Carib' va mantenir una relació durant 13 anys amb la cantant i model francesa Vanessa Paradis, amb qui té dos fills, Lily-Rose i Jack. Prèviament, Depp havia estat vinculat sentimentalment amb la model Kate Moss i l'actriu Winona Ryder, la dècada de 1990. Aquest serà el segon divorci per a Depp, que anteriorment va estar casat amb la maquilladora Lori Anne Allison