A LA VENDA, AL SETEMBRE

Un petit auricular emula el traductor universal de 'Star Trek'

Waverly Labs llança un dispositiu per a l'orella per entendre qualsevol idioma en temps real

imgcrop-2

imgcrop-2
Waverly Labs promet superar la barrera dels idiomes amb un auricular connectat a un ’smartphone’.

/

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'eterna promesa d'entendre qualsevol idioma en temps real està més a prop de complir-se. Waverly Labs està a punt de posar a la venda, al setembre, un auricular -The Pilot- amb el qual podrem comprendre al moment els natius viatgem on viatgem. Només caldrà un auricular sense fil per cada persona implicada en la conversa i un 'smartphone' que faci de 'traductor'.

No és ciència-ficció, però s'assembla molt a la idea del traductor universal que tenien a 'Star Trek'.

L'empresa promet que parlarem i, directament, s'enviarà un àudio traduït al nostre interlocutor i, així, durant tota la conversa. Segons Andrew Ochoa -CEO de Waverly Labs- el procés triga microsegons, cosa que permet tenir una conversa fluida.

ANGLÈS, FRANCÈS, ITALIÀ, ALEMANY I ESPANYOL

Notícies relacionades

De moment, el dispositiu funcionarà a la perfecció en anglès, francès, italià, alemany i espanyol. En el futur la companyia vol ampliar llengües, si bé caldrà pagar un plus al marge del dispositiu.

150 euros és el preu previst per a aquest innovador traductor, que ja es pot encarregar en aquesta web, encara que a les botigues no hi arribarà fins al setembre. De totes maneres, i com a avançament, aquest estiu la marca llançarà una aplicació similar (sense els audiòfons).

Temes:

Gadgets