CAMPANYA DEL 2014

Quan Imanol Arias demanava marcar la casella solidària d'Hisenda

"Converteix la teva declaració de la renda en una declaració d'amor a les persones en risc d'exclusió social", deia l'actor de 'Cuéntame'

Fa dos anys, Imanol Arias demanava als contribuents que marquessin la casella de la X solidària en la declaració de la renda. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Imanol Arias, l'actor que interpreta Antonio Alcántara en la veterana sèrie de 'Cuéntame', ha mostrat aquests dies estar enfadat per la vinculació del seu nom amb els 'papers de Panamà' i les societats ‘offshore’ i, fins i tot, ha arribat a amenaçar de deixar el país al programa d'A-3 'Espejo público'. "Si això segueix així, me'n vaig d'Espanya", va dir.

Paraules molt diferents de les que deia fa un parell d'anys en un vídeo de la campanya institucional Xsolidaria.org, en què demanava als contribuents que marquessin la X solidària en la seva declaració de la renda. Presumptament, en aquelles dates l'actor estaria defraudant a Hisenda, tal com assegura el diari 'El Español'.

"UNA DECLARACIÓ D'AMOR"

Notícies relacionades

"Converteix la teva declaració de la renda en una declaració d'amor a les persones en risc d'exclusió social, és senzill és gratuït, és important", deia Arias mirant a càmera. "No es tracta d'una qüestió de dret, es tracta d'una cosa molt més bàsica, es tracta d'una qüestió de respecte", afirmava el que s'autodeclarava "solidari".

L'actor que va encarnar el Lute s'enfronta a una querella en què se l'acusa de defraudar 1,6 milions entre els exercicis del 2010, 2011, 2013 i 2014. En la denúncia, l'Agència Tributària alerta que són dades inicials que hauran de concretar-se amb la documentació confiscada al registre del despatx.