RÈCORD AL PAÍS

Un nadó descomunal neix a Austràlia

Ziad Kadic ha vingut al món per cesària: pesa 5,9 quilos i fa 57 centímetres

Un nadó de 5,9 quilos i 57 centímetres guanya el títol del nadó més gran d’Austràlia. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La jove Breanna Sykes sabia que el seu fill seria gros, però mai es va imaginar que pesaria gairebé sis quilos i faria 57 centímetres, segons ha explicat el diari australià 'PerthNow'.

"Va ser una sorpresa molt gran", ha declarat la mare des de l'hospital, on va donar a llum dissabte per cesària. "El metge no m'havia de provocar el part, però després va calcular que el meu nadó pesaria al voltant de sis quilograms i sí que ho va fer".

Sykes va patir un atac d'ansietat que va obligar els metges a sedar-la.

"Quan em vaig despertar em van dir que havia tingut un nadó de 5,9 quilograms", ha declarat la mare orgullosa, que es troba perfectament.

COMPLETAMENT SA

Ziad Kadic va néixer per cesària amb un pes de 5,9 quilograms i 57 centímetres. És un nadó completament sa.

El descomunal nadó s'emporta el títol de ser el més gran que mai hagi nascut al país. De fet els metges que van atendre el part van dir que mai havien vist un nadó tan gros.

Notícies relacionades

Segons els metges, el seu pes actual correspondria al d'un bebè de tres mesos. Ells atribueixen les seves grans dimensions i pes a la genètica.

Els metges van advertir a Breanna Sykes que no podria empènyer durant el part perquè el nen li trencaria la pelvis. Per desgràcia va haver de ser per cesària, es lamenta la jove mare, que es consola perquè el nen "ja és aquí, segur i feliç... això és el que importa".

Temes:

Austràlia