infermera aficionada a la rebosteria

Art gore en dolç

Una nord-americana fa pastissos hiperrealistes amb forma humana

 

 
cara
bebe2
bebe3
rectal
careta
cervell
placenta

/

1
Es llegeix en minuts
IGNASI FORTUNY / BARCELONA

La rebosteria també ha tingut el seu 2.0. Les magdalenes del berenar tenien gust de poc i es van convertir en 'muffins' o acolorits 'cupcakes'. A les coses dolces els va agafar per mutar. O fusionar-se. Al mateix temps apareixien els 'cronuts'. I, jugant amb el dolç, fins i tot l'art va trobar un filó en els pastissos. Una nord-americana de 30 anys elabora pastissos hiperrealistes amb una gran dosi gore. Des d'un nadó estirat fins a un pastís de placenta. 

Notícies relacionades

Katherine Dey, infermera a l'estat de Nova York (EUA), dissenya i forneja amb precisió aquests dolços foscos a base de massapà. Va començar amb un pastís de bolets i va acabar esculpint la cara del seu marit en un pastís farcit d'arròs cruixent. El costat artístic de Dey també s'expressa en la pintura i en l'escultura. La infermera, apassionada del retrat, va publicar a la seva pàgina de Facebook les seves últimes creacions i l'hiperrealisme de les seves obres pastisseres -formes humanes i animals- va captar l'atenció de diversos mitjans. 

L'èxit és tan gran que Dey atendrà les demandes que li arriben a través de la seva pàgina i farà un vídeo tutorial per ensenyar com fer aquests pastissos. "M'agrada fer que la gent senti dues coses contradictòries al mateix temps", explica la infermera al portal 'Buzzfeed'. Encara que reconeix que a la gent l'impressionen els seus pastissos, "ningú s'ha negat a menjar-se'ls", conclou. 

Temes:

Gastronomia