MOFA A LES XARXES

El vergonyós vídeo de disculpes de Johnny Depp i la seva dona Amber Heard

La parella ha sigut condemnada a pagar 1.000 dòlars per introduir il·legalment els seus dos gossos a Austràlia

Al vídeo, la parella es disculpa d’una forma poc creïble. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Johnny Depp i la seva dona, la també actriu Amber Heard, han protagonitzat un vergonyós vídeo de disculpes, al ser condemnats a pagar una multa per introduir il·legalment els seus dos gossos a Austràlia.

El vídeo, lluny de convertir-se en un verdader acte de perdó públic, s'ha convertit en objecte de mofa a les xarxes. L'anàlisi del vídeo, que dura 40 segons, mostra la pitjor de les actuacions de Johnny Depp.

Per començar, només s'ha de mirar la cara dels dos protagonistes per adonar-se que no estan gaire penedits. Unes cares que més aviat semblen iròniques davant el missatge que volien transmetre.

Un altre factor important són les seves paraules, Heard comença dient: "Austràlia és una illa meravellosa, amb un tresor únic en fauna i flora", "Austràlia està lliure de moltes malalties que castiguen altres llocs del món, per això les seves lleis de bioseguretat són tan dures" prossegueix. Les paraules de Depp van ser per a molts un acte d'ironia, l'actor va dir: "Els australians són únics i càlids, però si violes les seves lleis són directes i t'ho faran saber fermament, declara-ho tot quan arribis a Austràlia", aquesta última frase sembla més aviat un 'spot' publicitari.

UNA MALA ACTUACIÓ

Les reaccions a les xarxes socials no es van fer esperar, i les crítiques van anar encaminades a la falta de convicció que genera el vídeo de penediment de Depp i Heard. El presentador de la cadena de televisió australiana 3AW, Justin Smith, va fer públic un missatge a Twitter en què deia: "No sabia que Johnny Depp era capaç de fer una actuació tan poc convincent. Equivocat".

El periodista australià Josh Braves també es va mofar del vídeo de Depp, "Aquest vídeo hauria de ser mostrat en tots els vols internacionals" va dir a través de Twitter.

Notícies relacionades

El viceprimer ministre d'Austràlia i també ministre d'Agricultura, Bernaby Joyce, va treure suc del vídeo:"No crec que rebi un premi de l'acadèmia per la seva actuació, semblava que estava fent una audició per al padrí" va declarar a la televisió pública australiana.

El vídeo ha arribat a 1.959.344 visites al canal de Youtube del Ministeri d'Agricultura d'Austràlia, però sembla ser que a Depp li ha resultat massa gran aquesta actuació.