5a ENTREGA

Paul McCartney s'uneix al repartiment de 'Pirates del Carib'

Javier Bardem i Kaya Scodelario també apareixeran en el nou film, previst per a l'any que ve

pirtatas

pirtatas

1
Es llegeix en minuts

El llegendari cantant i exmembre de The Beatles Paul McCartney participarà com a actor en 'Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales', la cinquena entrega de la saga d'aventures de pirates protagonitzada per Johnny Depp, ha informat el mitjà especialitzat 'Deadline'.

De moment, es desconeixen els detalls de la seva intervenció en aquest llargmetratge i del paper que representarà McCartney en el film.

Curiosament, no serà el primer músic que intervindrà en una pel·lícula de 'Pirates del Carib', ja que el guitarrista de la banda britànica The Rolling Stones, Keith Richards, va interpretar el pare del capità Jack Sparrow (Johnny Depp) en les cintes 'Pirates of the Caribbean: At world's end' (2007) i 'Pirates of the Caribbean: On stranger tides' (2011).

JAVIER BARDEM I KAYA SCODELARIO

Notícies relacionades

Amb el retorn de l'actor Orlando Bloom al seu personatge de Will Turner, 'Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales', que s'estrenarà el 2017, tindrà un repartiment encapçalat de nou per Johnny Depp i en què també figuren Geoffrey Rush, l'espanyol Javier Bardem i Kaya Scodelario.

La saga de 'Pirates del Carib' és una de les més exitoses de l'estudi Disney, amb una recaptació total que supera els 3.600 milions de dòlars a les sales de cine de tot el món.