AQUELLS MERAVELLOSOS 70

Una foto d'infància de Leonardo DiCaprio encén les xarxes

Molts usuaris de la xarxa es burlen de les aixelles 'hippies' de la mare de l'actor

di-caprio

di-caprio

1
Es llegeix en minuts

Leonardo DiCaprio fa una temporada que centra el focus de totes les mirades. L'actor, guardonat recentment amb un Oscar pel seu paper a ‘El renacido’, cridava l'atenció abans dels Oscars per no haver-ne guanyat mai cap, i després, pel merescut premi.

Però les xarxes socials en tornen a parlar. Una foto de la seva infància ha encès el debat, no per la tendresa que inspira, sinó per un tema diferent.

Leonardo DiCaprio va néixer el 1974, la foto és del 1976.  I aquí hi ha la clau de la polèmica. A la foto hi veiem els pares de DiCaprio de joves, i el petit detall és a l'aixella de la mare.

En efecte, és una aixella sense depilar. Per l'estètica dels pares del conegudíssim actor es dedueix que eren ‘hippies’, en aquell moment la moda més transgressora.

DEBAT A LES XARXES SOCIALS

Notícies relacionades

Les dones es van començar a depilar les aixelles a principis dels anys 20 del segle passat, quan van començar a utilitzar vestits de tirants (abans això era impensable). La moda 'hippy' va anar acompanyada d'un moviment feminista transgressor, i la naturalitat del cos femení es va imposar, i per això no era estrany que les seguidores del moviment 'hippy' tinguessin les aixelles peludes.

Després de la publicació d'aquesta imatge a Facebook, s'ha desfermat una onada de comentaris que criticaven les aixelles peludes d'Irmelin, la mare de l'artista. Defensors i detractors, el debat està servit: