MIG BALENA MIG CALAMAR GEGANT

Un monstre marí apareix a les platges d'Acapulco

Els experts són incapaços d'identificar l'estranya criatura de més de quatre metres que va quedar encallada en una zona turística

La comunitat científica no es posa d’acord per saber quina classe de monstre de les profunditats del mar és el que ha quedat encallat a les platges de Bonfil, Acapulco (Mèxic). / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una estranya criatura marina que els experts no arriben a identificar ha aparegut encallada en una platja turística de Mèxic. D'uns quatre metres de llarg, de color blau grisenc i de cos tou i amb una espècie de barba al seu contorn, l'estranya bèstia va ser trobada aquest dimecres per uns banyistes a la platja de Bonfil, a Acapulco, a l'estat mexicà de Guerrero.

Els turistes i les autoritats van fer moltíssimes fotos del monstre, que ràpidament va causar sensació a les xarxes socials, on es va començar a especular sobre l'espècie a què podria pertànyer.

ARROSSEGAT PELS CORRENTS

Segons sembla, el cos de l'animal va quedar encallat a la platja després de ser arrossegat pels forts corrents que han afectat aquesta part de la costa mexicana.

Notícies relacionades

El coordinador de la policia i els bombers de la zona han assegurat als mitjans locals que l'animal no feia gaire temps que estava mort, ja que encara no havia començat a fer pudor de putrefacte. "No tenim ni idea de quina mena d'animal és, però sí que sé que no fa pudor, no té una aroma fètida", ha explicat l'agent.

Algunes persones que han vist l'animal diuen que es podria tractar d'un estrany calamar gegant o bé d'un exemplar de balena desconegut. El que sí que testifiquen és que té ossos.

Temes:

Animals Mèxic