JA ÉS TOTA UNA CELEBRITAT

El bessó rus (i plenet) de DiCaprio protagonitza un 'gag' d''El renacido'

El policia Roman Búrtsev també se suma a la campanya perquè l'actor guanyi l'Oscar

gemelorusodicaprio

gemelorusodicaprio

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fa cosa d'un mes el món sencer va conèixer el clon siberià que li havia sortit a Leonardo DiCaprio. Del 'bessó' de l'estepa se'n sabia poca cosa tret que treballava a les forces de seguretat del país i que compartia sospitosos trets físics amb l'actor hollywoodià, de 41 anys, que té molts punts per guanyar l'Oscar en la gala de diumenge pel seu paper a 'El renacido'. 

Aquesta mateixa setmana, quan ja queda poc perquè s'aclareixi aquest dubte, Roman Búrtsev, que així es diu el doble rus de DiCaprio, ha volgut recolzar el seu germà actor publicant la seva pròpia versió del film d'Alejandro González Iñárritu. L'ha presentat a Instagram: es tracta d'uns breus segons de la famosa escena de l'ós.

EXPLORADOR HUGH GLASS

Notícies relacionades

Búrtsev, funcionari de 33 anys que treballa per a el Ministeri de Situacions d'Emergències, interpreta, a la seva manera, les desventures del pobre i verídic explorador Hugh Glass, explorador de l'Oest nord-americà que va sobreviure els pells roges i l'atac d'una óssa quan mirava de pujar pel riu Missouri.

A més de la còmica escena, el policia rus ha penjat diverses fotos vestit amb pells i imitant el sobreactuat DiCaprio. En altres, ja apareix brandant l'Oscar, donant per segur que aquesta vegada sí, a la cinquena, va la vençuda i que, per fi, el protagonista d''El lobo de Wall Street', 'L'aviador' o 'Diamantes de sangre' tindrà el seu anhelat premi.