enrenou a twitter

Pànic a Londres per l'explosió d'un bus durant el rodatge d'una pel·lícula

Es tracta del nou film de Jackie Chan i Pierce Brosnan, 'The Foreigner'

explosionn

explosionn

1
Es llegeix en minuts

L'explosió d'un autobús a Londres com a part d'una escena de la pròxima pel·lícula de l'actor Jackie Chan ha provocat una onada de pànic a causa de la seva "escala i realisme".

"L'escala i el realisme de l'explosió deuen haver espantat molta gent que no estava prou a prop per veure l'equip de càmeres", ha assenyalat Nigel Huddleston, un parlamentari britànic que ha gravat en vídeo el moment en què el vehicle de dos pisos ha esclatat al seu pas pel pont de Lambeth, sobre el riu Tàmesi, segons ha informat aquest diumenge el diari britànic 'The Guardian'.  

Notícies relacionades

L'explosió forma part de la nova pel·lícula de Jackie Chan i l'actor britànic Pierce Brosnan'The Foreigner', un fet sobre el qual "residents i negocis havien sigut informats prèviament", segons ha assegurat el parlamentari, que a més ha assenyalat que es va donar notícia "a través de pamflets que hi hauria una explosió controlada entre les 9 i les 10 del matí".  

"És genial que Londres sigui una localització tan desitjable per rodar, però els membres de la pel·lícula i les autoritats podrien haver fet sens dubte un millor treball comunicant el que passaria, en especial en aquests temps", ha asseverat el parlamentari. Els ciutadans britànics han utilitzat la xarxa social Twitter per exhibir les seves queixes respecte a l'escena en qüestió. "Si estàs gravant a Londres com un autobús esclata i ho tuiteges, dius que és fals. Alguns de nosaltres vam viure el 7-J (els atemptats de Londres de 2005) esperant a veure qui moriria", ha escrit Failnaut, un usuari. "Terrible escena", així ho descriu un altre testimoni, Chris Cheeseman, que ha afegit a més que darrere el foc es podien apreciar els maniquins d'attrezzo a la planta superior del vehicle. "Ei, tipus de la pel·lícula, la pròxima vegada que voleu un autobús al pont Lambeth, potser que aviseu abans perquè els nens al parc no es tornin bojos", ha tuitejat una altra usuària, Kinsella. "Jo també m'he espantat, semblava molt real", ha afegit.