Cristiano Ronaldo es trenca i abandona plorant la final de l'Eurocopa

El portuguès va xocar amb Payet i es va haver de retirar del camp al cap de 25 minuts en un mar de llàgrimes

jmexposito34657489 portugal s cristiano ronaldo cries on the pitch during the e160710220504

jmexposito34657489 portugal s cristiano ronaldo cries on the pitch during the e160710220504 / Thanassis Stavrakis

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / PARÍS (Enviat especial)

No va jugar la final. Va estar 25 minuts sobre la gespa de Saint-Denis. Però tot va acabar per a ell quan va xocar amb Payet, el jugador francès, al centre del camp. Allà es va doblegar el genoll esquerre. Allà, sense que ell ho sabés en aquell instant, s'havia acabat l'Eurocopa. El col·legiat anglès ni tan sols va assenyalar falta en aquella acció de Payet. Cristiano Ronaldo es va posar a plorar, i va abandonar per primera vegada el camp.

Notícies relacionades

Després de ser atès pels metges de la selecció portuguesa, i mentre Quaresma escalfava, Ronaldo va tornar a la gespa. Però no va poder seguir. S'havia trencat de veritat. Va tirar desesperat el braçal de capità i va arrencar, un altre cop, a plorar. Per segona vegada en menys de mitja hora. Era el partit de la seva vida, la seva segona final de l'Eurocopa (va perdre la primera el 2004, al seu país, davant Grècia) i ni 30 minuts va poder jugar. Ni un sol xut, vuit pilotes tocades i les llàgrimes de Cristiano van inundar tot Portugal.

Gareth Bale s'ha solidaritzat amb el seu company a Twitter. "Terrible veure Cris sortir del camp d'aquesta manera. Espero que no tingui res massa greu". També Marcelo li ha enviat ànims, i altres esportistes com Marc Márquez