#GràciesVicentedelBosque

"Persones com tu dignifiquen aquest esport tan meravellós", escriu Piqué per acomiadar-se del seleccionador

 

  / AFP / PAUL J. RICHARDS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Vicente del Bosque se n'ha anat de la selecció espanyola. Se n'ha anat deixant un record de vuit anys i dos títols impressionants: el Mundial 2010 i l'Eurocopa 2012. Ni tan sols el fracàs del Brasil 2014 o la caiguda prematura a l'Eurocopa 2016 poden entelar el llegat que deixa el tècnic salmantí, estimat més que mai pels seus jugadors. Fins i tot ha firmat la pau amb Casillas.Casillas

Vicente del Bosque

EXSELECCIONADOR ESPANYOL

No hauria hagut de dir el que vaig dir sobre Casillas. Les persones no som perfectes, vaig cometre un error"

"Persones com tu dignifiquen aquest esport tan meravellós", ha escrit Gerard Piqué al seu compte de Twitter. "Gràcies per tant Vicente. Amb tu hem arribat a dalt de tot. Gran míster!!", ha tuitejat Andrés Iniesta, el capità del Barcelona, que il·lustra aquest missatge amb la sentida abraçada que li va fer a Del Bosque just després de caure eliminat en la primera fase del Mundial 2014 al Brasil. 

Notícies relacionades

Sergio Ramos també s'ha volgut acomiadar de l'entrenador que ha deixat "un llegat etern", segons el capità del Madrid, en la selecció.

Una vegada va confirmar a Ángel Villar, el president de la federació espanyola de futbol, el seu desig d'abandonar la selecció i tancades les ferides amb Casillas, Del Bosque ha explicat que va cometre un error. "No hauria hagut de dir el que vaig dir. Les persones no som perfectes i vaig cometre un error", ha declarat el tècnic salmantí a Onda Cero. "Vam tenir un intercanvi d'opinions afectiu, com pare i fill. I, a més, el primer pas el va fer el fill", ha reconegut Del Bosque exalçant el gest de Casillas.