Casillas i Del Bosque firmen la pau

"25 anys junts i els que ens queden! Una abraçada, míster!", anuncia el porter del Porto a les xarxes socials

dtorras34484516 gra400  par s  francia   27 06 2016   el portero de la selec160704112404

dtorras34484516 gra400 par s francia 27 06 2016 el portero de la selec160704112404 / JuanJo Martin

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Cada dia, i així serà fins al 31 de juliol, quan expira el seu contracte, Vicente del Bosque va al seu despatx a la ciutat esportiva de Las Rozas a Madrid. El seleccionador s'ha trobat aquest matí amb una sorpresa. Iker Casillas, el porter del Porto, ha passat a saludar-lo. No només això. El capità ha volgut firmar la pau amb el tècnic i a més ha volgut donar-hi una dimensió pública. "Aquest matí, a la Ciutat del Futbol. 25 anys junts i els que ens queden! Una abraçada, míster! Sort!", ha escrit l'exmeta del Madrid al seu compte personal de Twitter tancant així la polèmica oberta després de l'última Eurocopa.

Notícies relacionades

Casillas ha volgut posar fi al conflicte amb Del Bosque, que s'havia queixat de l'actitud que havia tingut durant l'última Eurocopa. "Amb els seus companys ha estat perfecte; amb el cos tècnic, així així. A l'únic que no li he enviat un missatge és a ell. Em sap greu que amb Toni i amb Miñano no hagi estat bé. Segur que Iker està dolgut amb mi i ho entenc", havia dit Del Bosque en una entrevista a 'El larguero' de la Cadena SER, en unes declaracions que destapaven la polèmica.

Quatre dies després, el porter del Porto ha entrat al despatx de l'encara seleccionador i ha donat per acabat l'assumpte amb una imatge que escenifica la pau. A penes van estar xerrant tres minuts durant l'Eurocopa quan Del Bosque, una vegada jugat el partit contra la República Txeca, li va comunicar que seguiria confiant en De Gea. Tres minuts de conversa i una foto ara de reconciliació.