L'EUROCOPA 2016

Xavi: "Casillas i Del Bosque ho arreglaran"

L'exblaugrana, que ha parlat amb el porter, lamenta que el seleccionador hagi fet públic l'enfrontament

rpaniagua20650402 gra255  oviedo  26 10 2012   el centrocampista del barcelona160702154842

rpaniagua20650402 gra255 oviedo 26 10 2012 el centrocampista del barcelona160702154842 / J L CEREIJIDO

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L'enfrontament entre Iker Casillas i Vicente del Bosque ha sorprès un dels pesos pesants de la selecció en la seva etapa gloriosa, el líder de la generació més exitosa de 'la Roja', l'exblaugrana Xavi Hernández, que ha opinat sobre el conflicte a París

"He parlat amb Iker i m'estranya que hagi passat una cosa així, però estic convençut que ho arreglaran. Em sorprèn que el seleccionador ho hagi fet públic, però el futbol dóna moltes voltes i se'ls ha de donar temps perquè parlin entre ells i arreglin les seves diferències", ha explicat.

"Messi és el millor jugador del món i té dret a plantejar-se lo que vol fer. Nada d'això canvia la meva percepció sobre ell,  és el número u" (Xavi Hernández)

El jugador de Terrassa no esperava una situació així. "És sorprenent el que ha passat, però és clar, jo no he estat dins i no sé què deu haver passat, però tampoc dubto, coneixent-los com els conec a tots dos, que ho arreglaran", ha insistit.

LA RENOVACIÓ DE NEYMAR

El centrecampista ha comentat també la curta aventura d'Espanya en el torneig. "La clau va ser el gol de Croàcia, anar per la part dolenta del quadro ens va perjudicar. Va ser un càstig exagerat per als mèrits que vam fer", ha dit l'actual jugador de l'Al-Sadd Sports de Qatar.

Notícies relacionades

Xavi va demanar "respecte" per Messi després de la seva decepció en la Copa Amèrica i la seva possible retirada de la selecció argentina. "És el millor jugador del món i té dret a plantejar-se què vol fer. Res d'això canvia la meva percepció sobre ell, és el número u".

L'exblaugrana, finalment, es va mostrar satisfet per la renovació de Neymar: "És una gran notícia que segueixi al club durant molts anys".