L'EUROCOPA 2016

¿Quina és la promesa de Cantona si és seleccionador d'Anglaterra?

L'exjugador francès proposa un referèndum a Twitter per recolzar o no la seva candidatura com a successor de Hodgson

cantona-ok

cantona-ok

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / PARÍS (enviat especial)

"Si sóc seleccionador d'Anglaterra prometo no perdre mai contra una petita illa gelada, el porter de la qual és un director de cine i el seu segon entrenador, un dentista".

Aquesta és una de les línies mestres d'Eric Cantona, comentarista de l'Eurocopa a Eurosport, per defensar la seva candidatura a la banqueta anglesa. En un divertit vídeo, l'astre francès es refereix al desastre britànic en el torneig i es postula com el salvador amb la seva ironia de sempre. 

"Sortida inesperada d'Europa seguida d'una dimissió... Vergonya, humiliació, el pitjor dia de la història. La federació ha dit això: 'busquem el millor per al càrrec, no necessàriament anglès'. ¡He sentit la crida, per això proclamo la meva candidatura!", exclama l'exjugador del Manchester United

REFERÈNDUM A LES XARXES SOCIALS

Notícies relacionades

Cantona ha decidit sotmetre la seva candidatura a un referèndum a les xarxes socials amb les etiquetes: #CantoYes o #CantoNo. L'exjugador també diu que comptaria amb Sir Alex Ferguson i Peter Schmeichel en el seu equip d'ajudants. "Així ja teniu Tintín i el Capità Haddock", fa broma assegut en un sofà amb la samarreta d'Anglaterra posada i la del United penjada al costat.

"Si sóc seleccionador d'Anglaterra prometo no perdre mai contra una petita illa gelada, cuyo porter és un director de cine i el seu segon entrenador, un dentista" (Cantona)

L'astre francès afegeix una última qualitat per fer-lo l'idoni per al càrrec: "Haver nascut el 1966, any de l'únic Mundial que ha guanyat Anglaterra".