L'un x un de 'La Roja'

2
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / PARÍS (enviat especial)

DE GEA

(6) Pluriempleat. El porter va tenir una tarda molt ocupada. Des del primer cop de cap de Pelle als 8 minuts es va veure que tindria més feina del compte. No va estar gaire encertat en el rebuig de la falta però va evitar almenys un parell de gols més d'Itàlia.

JUANFRAN

(4) Inoperant. Li van deixar bastant espai per la seva banda i no va ser capaç de desbordar en cap moment. De Sciglio li va causar algun maldecap combinant-se amb Giaccherini. Va tenir més protagonisme ala segona meitat però sense clarividència.

PIQUÉ

(6) Atrevit. Va ser dels pocs salvables d'Espanya. Encara que va tenir alguna badada en defensa i va patir amb Eder i Pelle, mai va perdre l'orgull. En la segona meitat va estirar el carro i es va convertir en el millor davanter d'Espanya. Va estar a punt de marcar dues vegades.

 RAMOS

(3) Descentrat. Un dels pitjors partits en la carrera de Ramos, que ha completat una Eurocopa molt desafortunada. Va fer la falta del primer gol, va estar a punt de marcar en pròpia porta i va perdre la posició en tot moment. Molt malament.

ALBA

(4) Apagat. Espanya va trobar a faltar la seva aportació per l'esquerra. Res a veure amb el lateral que va brillar, per exemple, a la final del 2012 davant Itàlia. Tímid i sense gràcia, va ser desbordat a més per Florenzi, que es va convertir en un punyal en el primer temps.

BUSQUETS

(4) Desbordat. Va estar perdut al centre del camp. Massa sol a la sala de màquines per frenar la intensitat dels italians. Lent a l'hora de treure la pilota li va costar connectar amb els seus companys. Itàlia el va asfixiar amb un gran treball.

SILVA

(4) Estèril.  L'interior canari va estar molt fluix. De Sciglio va estar pendent d'ell. Encara que va intentar portar perill amb les seves conduccions, mai va trobar la tecla correcta. Hi havia pocs espais i es va veure atabalat per la pressió d'una defensa perfecta. 

CESC

(4) Descendent. No va ser dels pitjors en el començament, amb presència i ganes de crear joc. A poc a poc es va anar diluint i no va ajudar Busquets. Va contribuir amb la seva anarquia al desgavell del centre del camp, un aspecte que va aprofitar bé Itàlia. 

INIESTA

(5) Intermitent. Va tornar a completar un partit discret, com va passar amb Croàcia, però al tram final va ser dels pocs que va demanar la pilota amb insistència. Ho va intentar, va tenir algun regat de mèrit, però insuficient tractant-se d'ell.

NOLITO

(3) Desencertat. L'extrem gadità no va estar a l'altura del partit. No va desbordar en cap moment el seu parell i es va enganxar sense remei en totes les seves intervencions. Malament en el remat, va acabar substituït al descans per Aduriz.

MORATA

(4) Ofegat. El trio de centrals de la Juve el coneix a la perfecció, però el madrileny no es va intimidar. Va tenir més voluntat que encert. Es va barallar amb tota la defensa i mai va perdre la cara. Va ser substituït quan potser podia aportar més. 

ADURIZ

(5) Lesionat. Va entrar per Nolito i va aportar contundència en l'atac, però va tenir la desgràcia de patir un cop que el va obligar a deixar el camp quan més falta feia.

LUCAS

Notícies relacionades

(5) Actiu. Va suplir Morata. Va donar empenta a la dreta. Va encarar i va buscar la centrada. Li va faltar temps.

PEDRO

(s.q.) Tardà. Va substituir Aduriz. Va tirar molt alt en una ocasió.