La cara i el cul dels irlandesos

Uns aficionats canten una cançó de bressol a un nadó francès i altres intenten despullar un seguidor que busca una pilota

jdomenech34349125   bordeaux  france   18 06 2016   irish fans cheer160620215530

jdomenech34349125 bordeaux france 18 06 2016 irish fans cheer160620215530 / KHALED ELFIQI

1
Es llegeix en minuts

Els aficionats al futbol acostumen a fer parlar més per les qüestions negatives que per les positives. L'Eurocopa és un generós exemple de les males notícies que generen pel comportament d'alguns. Però, de la mateixa manera que són capaços d'omplir les pàgines de successos, també poden viure moments hilarants.

Uns vídeos ensenyen la cara i la creu dels seguidors. La cara i el cul, per un dels vídeos que comença a circular per les xarxes. Els seguidors de la República d'Irlanda protagonitzen unes simpàtiques imatges que contrasten amb les d'altres aficions, que més que despertar somriures encenen la indignació pel seu comportament.

La cara seria l'entendridora imatge d'uns seguidors, sensibles davant una mare i un nadó francesos. En un rampell de dolçor, van voler transformar la mala estona que intuïen que passaria la dona en un improvisat cor cantant una cançó de bressol.

De la cara al cul. El que li van fer mostrar, se suposa que uns amics, a un aficionat que té intencions molt diferents de les que s'intueix. No vol escalar al sostre del 'pub' per gamberrisme. O per embriaguesa, sinó per buscar un tresor. Del bé més preat que els ha portat a França.

A més d'aquests moments, n'han ofert altres de concòrdia i entreteniment, mentre veuen passar les hores a l'espera del partit de la República d'Irlanda davant Suècia d'aquest dimecres. Tot i el dramatisme de la cita. Les dues seleccions, amb un punt, el que es van repartir en el duel cara a cara de la primera jornada, necessiten guanyar per classificar-se: els britànics, Itàlia; els suecs, Bèlgica.

Notícies relacionades

Canten amb suecs, però també canten cançons pròpies. Aprofitant el moment, i al trobar-se amb un home de raça negra, van recuperar una cançó que canten als germans Touré, Yaya i Kolo. Encara que juguin en clubs que no siguin els seus ni sentin una especial predilecció.

Dies enrere, van oferir estampes igualment simpàtiques. Com aquesta: