Cesc: "Casillas està actuant com un verdader capità"

Azpilicueta admet que no troba paraules per definir el joc d'Iniesta

jcarmengol34354384 football soccer   euro 2016   spain news conferenc160618193811

jcarmengol34354384 football soccer euro 2016 spain news conferenc160618193811 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El capità d'Espanya no juga. Iker Casillas, la llegenda de la selecció espanyola, assumeix el seu nou rol de suplent (el titular en aquesta Eurocopa és De Gea: dos partits, 0 gols encaixats) amb una dignitat que sorprèn fins i tot els seus companys. Tot just acabar els partits, el porter del Porto surt a la gespa per felicitar els seus companys, a més de fer apostes amb Nolito, a qui ha acollit perquè no noti la pressió d'un debut en l'alta competició. Li ha arribat al davanter del Celta amb 29 anys. Casillas no juga, però està pendent de tots els detalls.

Notícies relacionades

"És una persona molt estimada per tots", ha dit Cesc, que ha comparegut en la sala de premsa del centre d'entrenament de Saint Martín de Ré amb César Azpilicueta després del còmode triomf sobre Turquia Turquia que acosta Espanya a la primera posició. "Iker és estimat pel que ha fet i per la seva forma de ser. És noble, quan arriba al camp i porta un parell de partits sense jugar està demostrant ser un verdader capità. La llegenda del futbol espanyol sap acceptar aquest rol", ha subratllat l'exjugador del Barcelona. "És molt important veure que el teu capità accepta aquest paper. És un mirall a seguir per a De Gea, perquè l'està ajudant molt", ha precisat Cesc, que ha recordat la necessitat de guanyar o sumar, almenys, un punt el dimarts a Bordeus davant Croàcia per assegurar-se el primer lloc del grup. "És crucial", ha sentenciat el futbolista del Chelsea.

Casillas, el capità, a la banqueta i Iniesta, el líder,Iniesta guiant la nova Espanya que s'ha retrobat amb el seu tradicional estil de joc: toc, paciència i govern gairebé dictatorial dels partits. "¿Iniesta? És difícil descriure'l amb una sola paraula. Està enlluernant a tothom, a nosaltres ja ho fa en cada entrenament i en cada partit", ha dit el defensa del Chelsea.