Pedro Sánchez diu que no se sent "còmode" veient jugar De Gea amb Espanya

"No em sento còmode després de veure el seu nom denunciat per una menor", afirma el líder del PSOE

ecarrasco34331303 gra069 pamplona  17 06 2016   el candidato del pso160617143610

ecarrasco34331303 gra069 pamplona 17 06 2016 el candidato del pso160617143610 / Jesus Diges

1
Es llegeix en minuts

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha reconegut que no se sent "còmode" veient jugar David de Gea com a porter de la selecció espanyola de futbol després de l'escàndol que el vincula presumptament amb una xarxa de prostitució i de corrupció de menors.

"Jo no em sento còmode veient De Gea com a porter de la selecció espanyola després de veure el seu nom esquitxat i denunciat per una menor", ha assegurat Sánchez poques hores abans que Espanya jugui el seu segon partit de l'Eurocopa 2016 contra Turquia.

DEL COSTAT DE LA VÍCTIMA

En una entrevista a eldiario.es, el líder del PSOE ha deixat clar que respecta la presumpció d'innocència del jugador espanyol però també ha subratllat que es posa "del costat de la víctima", especialment al tractar-se d'una menor. "Si em preguntes, jo estic amb ella", ha dit.

Preguntat què faria amb la prostitució en el cas d'arribar al Govern, Sánchez s'ha mostrat contrari a la seva legalització i, és més, ha dit que és partidari de penalitzar-la i prohibir-la.

"GUANYAREM" TURQUIA

Aquest mateix matí a Pamplona, on es troba de campanya electoral, Sánchez s'ha mostrat convençut de la victòria d'Espanya contra Turquia en el partit d'aquesta nit.

Notícies relacionades

"Guanyarem", ha garantit Sánchez després de la pregunta d'un ciutadà que se li ha acostat mentre feia una passejada pel Complex Hospitalari de Navarra (CHN).

Una testimoni protegida en el cas de la trama de corrupció de menors presumptament liderada per l'empresari del cine porno Ignacio Allende, àlies Torbe, ha implicat els futbolistes Iker Muniain David de Gea, el primer per abusar d'ella durant una cita i el segon per concertar aquella cita.