Futbol

La sorprenent Final d’ascens del Sant Andreu: una hora i quart en pausa per inundacions

La calamarsada suspèn temporalment la Final del ‘play-off’ a Segona RFEF, que obliga els equips a treure l’aigua amb cubells i pals de fregar

@uesantandreu

1

El Sant Andreu tenia gairebé encaminat el seu somni de ser un equip de Segona RFEF. Després d’eliminar el Peralada al Narcís Sala, vencien a la Final del ‘play-off’ d’ascens amb un triomf per 0-1 al descans davant el Salamanca.

Un gol de Genís Blanco en el primer temps els va posar el partit molt a favor. Però la inestabilitat meteorològica de les últimes setmanes ha acabat passant-los factura. El descans de 15 minuts de l’Helmántico ha acabat sent d’una hora i quart per una intensa calamarsada a Salamanca.

Les imatges del partit figuren com unes de les més ‘sorprenents’ del futbol espanyol. Amb el partit suspès temporalment, el servei de l’estadi i el cos tècnic dels clubs han intentat solucionar l’estat de la gespa traient l’aigua del córner amb cubells i pals de fregar.

Amb 12.000 aficionats a l’estadi, Salamanca i Sant Andreu estan vivint la segona part de la Final per l’ascens a Segona RFEF amb unes condicions bastant allunyades del que els pertany a dos equips de la seva categoria.