LA LLIGA

Horari i on es pot veure el FC Barcelona - Getafe

El conjunt de Xavi Hernández busca consolidar el liderat després de guanyar la Supercopa

Horari i on es pot veure el FC Barcelona - Getafe

Afp

1
Es llegeix en minuts

La divuitena jornada de LaLiga Santander calibrarà l’estat dels dos favorits al títol, el Barcelona i el Reial Madrid, després d’haver-se disputat la Supercopa. El conjunt de Xavi Hernández mesurarà les seves sensacions i intentarà assentar el liderat davant el Getafe, que lluita per no descendir.

El Barça encararà el partit davant el Getafe (diumenge a les 18.30 h) com a líder després de quatre duels que han rellançat el seu projecte. Primer, van guanyar l’Atlètic de Madrid 0-1 en Lliga; després, van superar el Betis en les semifinals de la Supercopa d’Espanya; el Reial Madrid va ser la seva següent víctima a la final, i el Ceuta, aquest dijous, a vuitens de la Copa del Rei, tampoc va poder amb l’equip blaugrana.

Notícies relacionades

Amb tres punts de renda sobre el Reial Madrid, el Camp Nou espera ser una festa per celebrar la Supercopa d’Espanya amb una victòria sobre el Getafe, que mai ha guanyat al Barcelona al seu estadi. Sense els sancionats Robert Lewandowski i Ferrán Torres, haurà de veure’s les cares amb un equip necessitat que encara no coneix la victòria el 2023 i que frega els llocs de descens: només un punt separa el conjunt de Quique Sánchez Flores de l’abisme.

Horari i on es pot veure el FC Barcelona - Getafe

El partit del Camp Nou del 22 de gener, davant el conjunt de Sánchez Flores, podrà seguir-se per Movistar La Liga i en directe per la web d’EL PERIÓDICO.