Derrota del CN Sabadell a la Supercopa europea

El potent Pro Recco de Gènova derrota el conjunt vallesà per un clar 16-8

CN SABADELL

1

El Pro Recco s’ha proclamat aquest dissabte supercampió d’Europa en la Finetworks Aquatics de Sabadell. L’equip italià ha superat amb claredat l’Astralpool CN Sabadell (16-8), que ha aguantat fins al descans però que ha acabat cedint contra, probablement, el millor equip del món.

Bon partit el que van disputar els vigents campions de l’Eurocup i de la Champions, sobretot en la primera meitat. Sortia com a clar favorit el totpoderós Pro Recco i ha mirat de fer-ho valer des de l’arrencada. Parcial de 3-0 per al conjunt de Gènova, que amenaçava d’anar-se’n al marcador i liquidar aviat el títol. Però el 3-1 de Sanahuja al final dels primers vuit minuts donava esperances.

L’equip vallesà ha millorat en el segon quart amb Kostas Averka com a protagonista. Seu era el 4-2 i també una passada deliciosa per al seu compatriota Banicevic, autor del 6-3. Els canoners de l’equip transalpí feien molt mal, però el gol de Sanahuja sobre la botzina donava esperances a una piscina de Can Llong plena a vessar (7-5).

Tercer quart demolidor

Després de la represa, això sí, l’equip de Sandro Sukno va sortir en tromba. Un altre parcial de 3-0, com en l’arrencada del matx, i 10-5 al marcador. Hi havia temps, però el partit es posava molt complicat per als vallesans. Queien l’11-5 i el 12-5 en la recta final del tercer quart i el Recco gairebé sentenciava l’enfrontament.

En la recta final l’equip de Quim Colet ha intentat reduir distàncies, però el Recco ho ha gestionat perfectament i finalment s’ha imposat per 16-8.