Champions femenina (9-0)

Un Barça sense compassió obre la Champions amb una pallissa al Benfica

Un Barça sense compassió obre la Champions amb una pallissa al Benfica

FCB

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

No va tenir gaire història l’estrena del Barça femení a la Champions. Tot just 48 segons, el temps que va trigar a posar-se per davant l’equip blaugrana davant el Benfica (9-0). El club portuguès va ser apallissat a l’Estadi Johan Cruyff davant 5.004 espectadors, entre els quals la lesionada Alexia, que va oferir la Pilota d’Or a l’afició i va seguir el festival de les seves companyes des de la grada. Aquest dijous brindarà el seu guardó al Camp Nou abans del Barça - Vila-real. 

Va treure el rodet el Barça en la seva plàcida estrena europea. L’equip de Jonatan Giráldez ja mana al grup D. El Bayern de Munic va tombar el Rosengard (2-1) en l’altre duel de la primera jornada. El Barça visitarà la setmana vinent les campiones de Suècia, mentre que les alemanyes jugaran al Camp Nou el 24 novembre. 

En mode piconadora

En l’únic partit de la fase de grups al Johan Cruyff, el Barça va exhibir la seva tremenda motivació a la Champions. Finalista en tres de les quatre últimes edicions, la corona europea és la màxima aspiració d’un ambiciós equip que desitja estar a la final d’Eindhoven del primer cap de setmana de juny del 2023. 

La ruta cap a aquesta cita als Països Baixos es va iniciar aquest dimecres amb un Barça en mode piconadora. Encara sota el record de l’última final perduda a Torí davant el Lió (3-1), l’equip català va afrontar el xoc disposat a donar un cop d’autoritat des del primer moment. Aviat va quedar clar que les portugueses no tindrien cap opció. Classificades de manera agònica en la prèvia davant el Rangers, el Benfica va ser totalment desarborat.

Golàs d’Oshoala 

Notícies relacionades

Una sacada de banda llançada per Bronze, una de les novetats d’aquest curs, va originar el primer gol. L’esfèric va anar directe a les botes d’Oshoala, que va inaugurar la seva gran nit amb una passada a Patri Guijarro per obrir el marcador. La nigeriana, que va firmar un partit excels, va poder ampliar l’avantatge als cinc minuts en una triple ocasió continuada per Mariona i Crnogorcevic. El vendaval blaugrana no es va aturar i Aitana va ampliar l’avantatge després d’un cop de cap cap enrere d’Oshoala. 

Les ocasions es van succeir i va tornar a emergir la davantera africana per firmar el tercer amb un esplèndid xut. En poc més de mitja hora, el Barça va deixar completament sentenciat el seu debut a la Champions. Però lluny de relaxar-se, va iniciar la segona part com la primera, amb un preciós gol de Mariona als cinc minuts de la represa. Crnogorcevic, Geyse (2) i Clàudia Pina van completar l’homenatge.  

Temes:

Champions