Reial Madrid - FC Barcelona: horari del clàssic i on veure’l per TV

Reial Madrid - FC Barcelona: horari del clàssic i on veure’l per TV

EFE / Joe Buglewicz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El desafiament que presenta el nou FC Barcelona, amb una plantilla renovada per tornar a regnar en LaLiga Santander, al vigent campió, un Reial Madrid de bases sòlides, presenta un clàssic que manté la seva grandesa i recupera transcendència en una competició convertida en un mà a mà entre els dos gegants del futbol espanyol, amb uns enfrontaments que adquireixen un caràcter decisiu.

El Barça torna a la seva zona de confort, LaLiga Santander, on es juga, a més del liderat, una redempció parcial contra el Reial Madrid després de la clatellada que va significar quedar pràcticament eliminat de la Lliga de Campions contra l’Inter de Milà (3-3).

L’equip blaugrana afronta el clàssic de lliga en el pitjor moment de la temporada. I això que la trajectòria en la competició domèstica diu el contrari.

En les vuit primeres jornades, el Barça lidera la classificació, amb els mateixos punts que el Reial Madrid, encadena set victòries consecutives i s’ha convertit en l’equip més golejador (20) i el menys golejat (1). Però les sensacions estan sota mínims des de l’última aturada de seleccions. L’equip de Xavi Hernández ha guanyat el Mallorca (0-1) i el Celta (1-0) per la mínima en dos partits en què va jugar a la ruleta russa i la sort li va somriure.

¿On veure el clàssic?

Notícies relacionades

El partit que enfrontarà al Reial Madrid contra el FC Barcelona començarà a les 16.15 i es podrà veure per televisió a través de DAZN.

I a la web d’EL PERIÓDICO es podrà seguir en directe, minut a minut, tot el que passi abans, durant i després d’un clàssic que es presenta apassionant.