Champions League

Concentració massiva al Camp Nou per rebre els jugadors del Barça

Milers d’aficionats han provocat un dels aplecs més grans que es recorda des de, precisament, la visita de l’Inter en la Champions del 2010

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Més de 4.000 aficionats han rebut el Barça a la porta principal del Camp Nou. No quedaven ni dues hores perquè arrenqués el partit quan entrava l’autobús de l’equip de Xavi a les instal·lacions de l’estadi blaugrana entre eixordadors crits d’ànim dels culers. Els milers d’aficionats s’havien citat a les sis de la tarda per animar els futbolistes, provocant una de les concentracions més grans que es recorda des de, precisament, la visita de l’Inter en la Champions del 2010. La nit dels aspersors que es van activar un cop eliminat el Barça després d’un gol legal de Bojan que va ser anul·lat de manera incorrecta per una falta prèvia. La nit que Valdés, el llavors porter blaugrana, es va encarar amb Mourinho, mentre Pep Guardiola, el tècnic del Barça, veia frustrada la possibilitat de disputar la final de la Champions al Bernabéu.

Notícies relacionades

Milers d’aficionats han fet una marxa al voltant de tot el Camp Nou abans d’instal·lar-se a la porta principal per rebre els futbolistes de Xavi, que a aquella hora ja estaven informats de l’onze inicial, el mateix que va perdre a Milà contra l’Inter (1-0). Només hi ha un canvi. I és obligat. La lesió de Christensen, a qui se li va doblegar el turmell al Giusseppe Meazza, va obrir la porta de la titularitat a Piqué, formant l’estructura defensiva amb Sergi Roberto (lateral dret), Marcos Alonso (lateral esquerre) i tenint com a soci a l’eix Eric Garcia, protegint Ter Stegen. Busquets, Pedri i Gavi integren el mig del camp, amb Dembélé, Lewandowski i Raphinha en l’atac. 

A tots van aclamar els milers d’aficionats que van convertir els prolegòmens de la decisiva nit europea en la «caldera» que havia pronosticat Xavi.