Duel al Metropolitano

El Girona es posa a prova davant un Atlètic ferit

  • L’equip de Míchel comptarà amb la motivació especial de Riquelme, cedit pel club blanc-i-vermell, que està contra les cordes a la Champions.  

El Girona es posa a prova davant un Atlètic ferit

Girona FC

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Descartat en la pretemporada, cedit per tercer curs consecutiu i protagonista en el Girona, Rodrigo Riquelme s’enfronta aquest dissabte al seu futur, l’Atlètic de Madrid i Diego Simeone, que es troben en el focus per la irregularitat dels últims temps. Les dues últimes derrotes europees han posat els blanc-i-vermells contra les cordes en la Champions i esperen donar una alegria davant la seva afició.

El tècnic argentí no ha revelat si ja té via lliure per comptar amb Griezmann l’onze sense cap condicionant de temps, com havia ocorregut fins dimarts passat, a falta que es completi l’acord que tenen avançat Barça i Atlètic.

«Parlem amb Riquelme al començar, òbviament explicant-li la realitat que té avui l’equip, on hi ha molts futbolistes en aquesta posició que ell ocupa i que el creixement que està tenint s’aturaria. Crec que ho hem encertat tots. Ell està jugant, creixent amb un gran entrenador [Míchel] i amb un equip en el qual pot explotar les seves millors virtuts: la velocitat, l’explosió, el tir i el treball», va dir Simeone sobre el seu jugador cedit al Girona, que va marcar un golàs l’última jornada.

Alarmes blanc-i-vermelles

El Metropolitano acollirà aquest dissabte el Dia de les Peñas, una festa sobre avís per a l’Atlètic, el present del qual amb prou feines té certeses. Derrotat en tres dels últims quatre partits entre totes les competicions, l’alarma està encesa. Els blanc-i-vermells només han guanyat cinc dels 10 partits disputats en aquest curs. 

El 2-0 de dimarts contra el Bruges, frustrant després del triomf en el Pizjuán, va assenyalar de nou el plantejament del tècnic argentí. El Girona, mentrestant, arriba amb la il·lusió de reviure una altra gran nit davant l’Atlètic, un club davant el qual ha disfrutat de bonics moments en les últimes temporades i davant el qual només ha perdut una vegada en sis enfrontaments, inclòs el 2-2 a l’estrena a Primera el 2017, el primer de cinc de consecutius davant l’equip madrileny, inclòs el 3-3 que va donar el pas als quarts de la Copa el 16 de gener del 2019.

Més agressivitat

Notícies relacionades

L’única derrota del Girona davant el quadro matalasser es va produir en l’últim partit entre els dos equips, el 2 d’abril del 2019, quan l’Atlètic es va imposar per 2-0, setmanes abans del descens català a Segona. 

Míchel espera un pas endavant dels seus homes després del 3-5 encaixat davant la Reial. «Hem de ser més fiables en defensa i millorar en la pressió. S’ha de jugar més que mai amb agressivitat i personalitat. Tenim la il·lusió de fer un gran partit», va resumir el tècnic.