Futbol

Espanya rep Suïssa amb la fase final de la Lliga de les Nacions en el punt de mira

Espanya rep Suïssa amb la fase final de la Lliga de les Nacions en el punt de mira

Sefutbol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La selecció espanyola torna aquest dissabte (20.45 hores) a Saragossa 19 anys després de la seva última presència a La Romareda. La Roja, líder del seu grup de la Lliga de les Nacions, rep Suïssa, que va batre en el seu últim duel Portugal (1-0), el rival amb qui es jugarà Espanya el pas a la fase final del torneig, que se celebrarà el juny del 2023.

Si el bloc de Luis Enrique suma quatre punts entre el partit d’aquest dissabte i el de dimarts a Braga repetirà presència a la final four de les millors. En l’edició passada se li va escapar el títol contra França.

Trident blaugrana

Notícies relacionades

A dos mesos per al Mundial de Qatar, Luis Enrique estudia alguns dubtes a la seva llista. Qualsevol actuació exitosa pot ser rellevant per convèncer el tècnic, que podria apostar per una medul·lar 100% blaugrana amb Busquets, Gavi i Pedri.

Eric Garcia i Jordi Alba també podrien ser titulars en la defensa, mentre Ferran Torres, més eficaç amb la selecció que en el Barça, té opcions d’ocupar l’atac al costat de Morata i Sarabia. Borja Iglesias i Nico Williams podrien debutar amb la selecció absoluta. 

Temes:

Luis Enrique