messi exigències renovar barcelona

messi exigències renovar barcelona

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

Bonificacions milionàries, llotges privades i favors personals. Leo Messi va exigir al FC Barcelona diverses condicions per renovar el seu contracte amb el club blaugrana el 2020, segons ha revelat ‘El Mundo’. En concret, l’astre argentí va sol·licitar una bonificació de 10 milions només per firmar; recuperar les retallades de la covid en els anys següents amb interessos del 3% i una clàusula per abandonar el Camp Nou quan volgués pagant només la quantitat simbòlica de 10.000 euros. Entre les seves reclamacions també hi havia una llotja privada al Camp Nou per a la seva família i la de Luis Suárez i un vol amb avió privat per a tota la família a l’Argentina per Nadal. Aleshores, Messi tenia un contracte de 74,9 milions d’euros nets a l’any.

El rotatiu ha tingut accés als correus electrònics entre el seu pare i representant, Jorge Messi, els seus advocats i l’expresident Josep Maria Bartomeu i la cúpula executiva blaugrana. Tota aquesta documentació està en mans de la investigació judicial del ‘Barçagate’, en la qual també hi ha documentació sobre Piqué i Neymar.

Bartomeu va acceptar totes les peticions de Messi, totes excepte una: la rebaixa de la clàusula de rescissió de 700 milions a 10.000 euros. A més, va condicionar el pagament de la bonificació al fet que el club tornés als ingressos previs a la pandèmia. Aquestes dues friccions van dinamitar les negociacions i llavors va arribar el burofax del jugador demanant abandonar el club.

Notícies relacionades

La marxa de l’argentí del Barça, en aquell inoblidable i trist 5 d’agost de 2021, encara cou al Camp Nou. Aquest mateix mes d’agost, Joan Laporta va admetre que tenen «un deute moral amb Messi». Així, la majoria de l’afició blaugrana s’aferra a l’esperança de veure una altra vegada el de Rosario vestit amb la samarreta del Barcelona.

Més d’un any després, Messi encara no ha rebut cap homenatge al Camp Nou davant la seva afició.

Temes:

Messi