Actualitat blanc-i-blava

Darder, nou capità de l’Espanyol

  • El centrecampista balear estarà acompanyat per Sergi Gómez, Joselu i Cabrera, segons la votació del vestuari

Darder, nou capità de l’Espanyol

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’escabetxada a la plantilla de l’Espanyol d’estiu obligava a canviar l’elenc de capitans. Van marxar Diego López i David López, pesos pesants del vestuari. També Dídac Vilà, un altre veterà que havia arribat a portar el braçalet. La decisió s’ha fet esperar però finalment el club periquito ja compta amb el quartet de capitans, encapçalat per Sergi Darder, que estarà acompanyat per Sergi Gómez, Joselu i Cabrera.

No hi havia millor elecció possible que la de Darder, el cervell i líder del nou Espanyol, tant dins com fora de la gespa. Pocs jugadors tenen la personalitat del jugador balear, que ja va lluir el braçalet des del primer minut de partit contra la Reial Societat en lloc de Cabrera. Aquest dimarts ha quedat oficialitzada la decisió. El centrecampista ja havia manifestat en els últims temps que es veia perfectament preparat per liderar el vestidor i els seus companys li han atorgat la confiança.

El central Sergi Gómez serà el segon capità, mentre Joselu, acabat de fitxar aquest estiu procedent de l’Alabès, serà el tercer en una nòmina que tanca Cabrera, que havia quedat com a capità principal després de les sortides. El ‘charrúa’ és l’únic que continua en el quartet de capitans que el curs passat completaven David López, Diego López i Embarba, que va marxar a l’Almeria.

Líder indiscutible

Notícies relacionades

La capitania de Darder confirma el seu paper preponderant en un Espanyol que el va renovar recentment fins al 2026. Superats el seu problemes de depressió, el centrecampista representa com ningú a la plantilla aquesta fe que mou els periquitos. Ambiciós i assenyat, el balear sempre és una veu autoritzada al vestidor. A Donosti ja va portar el braçalet amb el 21 de Dani Jarque que portarà sempre amb orgull.

Les sortides de l’últim mercat ja el van convertir en el representant més longeu de la plantilla. Ara suma 210 partits i és el líder indiscutible de l’equip, com ha indicat el tècnic Diego Martínez en diverses ocasions. «Em toca fer un pas endavant en aspectes on abans no podia. Em considero un líder, intento no amagar-me de res del que toca en cada moment», va assegurar recentment el nou capità periquito.

Temes:

Espanyol