Cisma a l’Espanyol

Catoira: «Raúl de Tomás menteix, mai el vam arraconar»

  • «Era un actiu molt important del club i el millor aparador era que estigués jugant o entrenant, però deia que tenia molèsties», apunta el director esportiu blanc-i-blau.

Catoira: «Raúl de Tomás menteix, mai el vam arraconar»

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La volcànica sortida de Raúl de Tomás de l’Espanyol continua consumint episodis. Hores després de fer-se oficial el seu fitxatge pel Rayo, el davanter va emetre un comunicat duríssim en el qual va carregar contra l’Espanyol, amb especial menció per al tècnic Diego Martínez i el director esportiu Domingo Catoira. El conseller delegat Mao Ye va ser el primer a respondre a l’internacional i aquest dimecres ha sortit al pas el cap de l’àrea esportiva.

«No sento res respecte al comunicat. És l’expressió d’algú que se’n va d’aquesta manera. Cada un té els seus valors i jo sé la relació que he tingut amb ell. Ni em sorprèn ni em sento decebut. No em sento ni al·ludit. No esperava res més», va apuntar el director esportiu en una entrevista amb ‘La Grada’.

Dolgut per la imatge

Catoira s’ha negat rotundament que RDT fos «arraconat», tal com va escriure en la seva nota. «Les declaracions que fa del míster i meves són mentida. En cap moment se l’ha arraconat. Seria un error com a màxim responsable de la plantilla, i més si és un actiu a nivell esportiu i econòmic. Tothom sap que no és així», va afirmar el dirigent, que assumeix «la màxima responsabilitat» amb l’afició per tota la incertesa que ha envoltat el cas.

Notícies relacionades

«Es podrien haver fet les coses millor, però en cap cas s’ha ajudat a mantenir una situació oculta. El club mai el va voler vendre. La seva situació és recurrent des que arriba. El primer any, després de baixar, ja vol buscar una sortida, l’any anterior igual i aquest, el primer dia que parla amb mi és per dir-me que el seu cicle en el club ha acabat. Jo li faig veure que hi ha jugadors que han fet història, com Tamudo, i ell s’hi pot veure reflectit. Em diu que ja ha complert els seus objectius aquí i ha persistit en la seva intenció de sortir», va explicar Catoira, dolgut per la trista imatge que s’ha transmès en el desenllaç del cas.

«Problema greu»

Segons el director esportiu, el projecte «no estava basat en la venda» de De Tomás. «Ell ens diu que vol ser venut, però no arriben ofertes fins a la del Rayo l’últim dia. Després del tancament del mercat es va convertir en un problema greu i l’hem volgut treure. El club ha optat per solucionar un problema que podia llastar no només el present sinó també el futur. No hi ha cap jugador que pugui estar per sobre de l’entitat», va concloure Catoira, que va confirmar l’arribada de reforços al gener.

Temes:

Espanyol