L’Inter s’apunta la seva primera victòria davant el Viktoria Pilsen (0-2)

• Els gols de Dzeko i Dumfries aixequen l’equip italià, que va caure en el seu debut davant el Bayern

Inter

2

L’Inter de Milà es va imposar aquest dimarts al Viktoria Pilsen per 0-2 en la segona jornada del Grup C i va complir amb el seu paper de favorit en un duel en el qual va malgastar moltes ocasions de gol i en el qual va destacar el bosnià Edin Dzeko pel seu gol, assistències i intens treball.

Va començar el primer acte amb el Pilsen sense pressionar, però els italians no trobaven vies d’accés a l’àrea de Stanek. Amb els locals amagats, l’única opció eren tirs de mitjana distància, com el que va intentar el croat Brozovic en el minut 8, o jugades a pilota aturada, però en aquestes accions la defensa txeca també es mostrava segura.

Era qüestió de temps que el plantejament conservador de l’equip de Michal Bílek permetés als italians idear jugades, sobretot pels extrems, que en ocasions van ser interceptades amb duresa pels txecs. En el minut 20 el bosnià Edin Dzeko va rebre una passada totalment sol a la vora dreta de l’àrea i va marcar al primer toc.

Stanek, salvador

Poc després, el Pilsen va disposar de la seva primera ocasió, amb un xut de Vlkanova, un jugador amb desimboltura. L’equip local es va animar a prop del final del primer temps, buscant sobretot el cap de Tomas Chory, un colós d’1,99 metres, que no va trobar tampoc company a l’àrea per aprofitar les seves assistències.

Dzeko va poder augmentar distància, però Stanek va rebutjar la pilota i la segona rematada de l’armeni Mchitarjan també es va estavellar en el porter local. A la represa, l’alemany Gosens va disposar d’una gran ocasió per a l’Inter a l’àrea petita i després Dzeko d’una altra, però en totes dues el porter Stanek va tornar a salvar al seu equip.

Dura entrada

Els d’Inzaghi passaven per la fase més dolça del partit, amb un equip local impotent i sorprès que l’avantatge no fos més gran. Un cop de cap de l’holandès Dumfries, que va rematar sol de cap per sobre del travesser, va ser el preludi del que seria el seu moment.

Després de l’expulsió del local Butxa per una dura entrada a Barella en camp italià, els txecs van començar a assetjar el porter d’Onana. Però en un contraatac milanès, en el minut 70, Dzeko va donar una gran assistència a Dumfries, que va batre Stanek i va deixar sentenciat el partit.