FUTBOL

El Chelsea anuncia Graham Potter com a substitut de Thomas Tuchel a la banqueta

El Chelsea anuncia Graham Potter com a substitut de Thomas Tuchel a la banqueta
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Chelsea va confirmar dijous l’anglès Graham Potter, procedent del Brighton & Hove Albion, com el relleu a la banqueta del destituït Thomas Tuchel amb un contracte que el vincula amb els ‘blues’ per als pròxims cinc anys.

L’equip londinenc va decidir dimecres prescindir dels serveis del tècnic alemany, que feia 100 dies que ocupava el càrrec des que va arribar el gener del 2021, quan va aconseguir proclamar-se campió de la Lliga de Campions.

No obstant, el nou grup propietari del club, encapçalat per Todd Boehly, va decidir canviar el timó d’un equip que va començar amb mal peu la Champions dimarts al perdre 1-0 contra el Dinamo Zagreb. Així, Potter, de 47 anys, abandona el Brighton & Hove Albion, on la temporada passada va aconseguir el millor resultat de la història del club en la Premier.

«Estem encantats de portar Graham al Chelsea. És un entrenador innovador en la Premier League que encaixa amb la nostra visió del club. No només té un gran talent sobre el terreny de joc, sinó que té habilitats i capacitats que s’estenen més enllà del camp i que faran del Chelsea un club més exitós», va explicar Todd Boehly.

A la recerca d’impacte

Notícies relacionades

«Ha tingut un gran impacte en els seus anteriors clubs i esperem que tingui un impacte positiu en el Chelsea. Estem desitjant donar-li suport a ell, al seu equip tècnic i a la plantilla perquè desenvolupin tot el seu potencial en els pròxims mesos i anys», va afegir el propietari del Chelsea.

Per la seva part, Potter va mostrar il·lusió per començar immediatament la seva nova etapa a la banqueta de l’Stamford Bridge. «Estic molt il·lusionat per associar-me amb el nou grup de propietaris del Chelsea. Tinc moltes ganes de conèixer i treballar amb l’apassionant grup de jugadors i desenvolupar un equip i una cultura dels quals els nostres increïbles aficionats puguin estar orgullosos», va sentenciar.

Temes:

Champions