Tennis

Nadal confirma que reapareixerà en el Masters 1000 de Cincinnati

El manacorí no juga des dels quarts de final de Wimbledon, quan es va retirar abans de disputar la semifinal del torneig londinenc

Nadal confirma que reapareixerà en el Masters 1000 de Cincinnati

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

L’espanyol Rafa Nadal va confirmar ahir dimecres a través de les seves xarxes socials que avui viatjarà als Estats Units per participar en el Masters de Cincinnati, el seu primer torneig des que es va haver de retirar a Wimbledon a principis de juliol per una ruptura a l’abdominal que li va impedir disputar la semifinal davant Nick Kyrgios.

«Estic molt content de tornar a jugar a Cincinnati. Volaré cap allà demà», va escriure el número quatre del món i guanyador de 22 títols de Grand Slam en el seu perfil d’Instagram, junt amb una imatge en la qual posa a la platja mallorquina de Porto Cristo.

El 5 d’agost, el tennista manacorí va anunciar que renunciava a jugar el torneig Master 1000 de Mont-real a causa d’unes «petites molèsties» que va tenir quan entrenava el servei.

Notícies relacionades

«Després dels dies de vacances i la meva reincorporació als entrenaments, tot ha anat bé aquestes setmanes pel que fa a entrenaments i preparació. Fa quatre dies també vaig començar a entrenar el servei i ahir, després de l’entrenament, vaig sentir una petita molèstia que avui encara notava. Hem decidit no viatjar a Mont-real i seguir amb els entrenaments sense forçar», va explicar llavors Nadal en un comunicat remès a Efe.

Després de la seva recuperació, el tennista espanyol començarà la seva gira americana aquest any a Cincinnati, un torneig que li servirà de preparació per l’Open dels Estats Units.