Bàsquet

El BAXI Manresa renova Pedro Martínez fins al 2024

L’entrenador seguirà dos anys més i arribarà a la seva novena temporada en la seva tercera etapa al club

El BAXI Manresa renova Pedro Martínez fins al 2024
1
Es llegeix en minuts

El tècnic Pedro Martínez seguirà fins a l’estiu del 2024 a les ordres del BAXI Manresa. L’entrenador veterà es mantindrà fins a la seva novena temporada en el club del Nou Congost, després de la seva quarta temporada consecutiva en aquesta tercera etapa en el club. Després de firmar una temporada magnífica, al disputar tant la Copa del Rei i els ‘play-off’ de la Liga Endesa, Pedro Martínez continuarà dirigint el conjunt manresà.

Notícies relacionades

«Estic molt content de continuar formant part de la família manresana. Esperem fer un equip competitiu, ja que tenim molts canvis per endavant, però volem mantenir els valors que hem mantingut en les últimes temporades; esperem poder continuar disfrutant de l’esport, la nostra afició i fent les coses el millor que puguem», va manifestar Pedro Martínez després de la seva renovació. A més, també continuaran fins al 2024 els seus dos ajudants, Salva Camps i Marc Estany, que han acompanyat Pedro en aquests últims anys.

Després de la seva renovació, Pedro Martínez disputarà la seva 30a temporada com a entrenador a l’ACB, sent el tècnic amb més partits a l’esquena, 948 partits.

Temes:

Baxi Manresa