Futbol femení

Copa de la Reina 2022: horari i on es pot veure per TV

La fase final de la competició copera es decidirà entre el Granadilla Tenerife, l’Sporting de Huelva, el Barça i el Madrid

Copa de la Reina 2022: horari i on es pot veure per TV

EFE

2
Es llegeix en minuts

La fase final de la Copa de la Reina arrenca aquest dimarts amb la semifinal entre el Granadilla Tenerife – Sporting de Huelva, i dimecres hi haurà un Barça–Madrid en què es buscarà un bitllet a la final de diumenge. Quatre equips que es coneixen a la perfecció brindaran emoció i espectacle en els que seran els últims partits de la temporada després del final de la Lliga i després de la caiguda de les blaugranes per 1-3 en la final de la Champions davant l’Olympique de Lió.

Granadilla–Sporting: aspirant davant campió

El Granadilla és l’equip revelació d’aquesta temporada. Amb Francis Díaz al capdavant, les tenerifenques han lluitat tot l’any per aconseguir la classificació per a la Champions, que finalment ha sigut per al Madrid. En la Copa tenen la il·lusió i les ganes d’intentar conquerir el títol, malgrat que primer hauran d’eliminar un Sporting de Huelva que ja sap el que és guanyar aquesta competició.

El 2015 les de Huelva van aixecar la Copa de la Reina i es van convertir en l’«estendard dels clubs modestos». El 17 de maig d’aquell any les andaluses van guanyar per 2-1 el València a Melilla, una gesta que ara intentaran repetir a Alcorcón eliminant un dels ossos durs de la competició.

Barça–Madrid: un ‘clàssic’ enfrontament aquesta temporada

Amb les semifinals de Copa de la Reina serà la sisena vegada que els dos equips es veuen les cares aquesta temporada. Dues vegades en la Lliga, una vegada en la Supercopa d’Espanya, dues vegades en la Champions i ara en competició copera. A aquest ritme d’enfrontaments el partit acaba sent un ‘clàssic’ del futbol femení de manera gairebé natural.

Notícies relacionades

Els dos conjunts arriben en moments diametralment oposats. La derrota davant el Lió cou a Barcelona, que té en la Copa un fort calmant, mentre que el Madrid es va classificar per a la Champions en l’última jornada i acabar aixecant el seu primer títol com a secció oficial del club seria tot un premi per tancar aquest exercici futbolístic.

Horari i on es pot veure veure la Copa de la Reina

Semifinals

  • Granadilla Tenerife vs. Sporting de Huelva – el dimarts 24/05 a les 21.00 hores (Teledeporte i Esport3)

  • Barça vs. Madrid – el dimecres 25/05 a les 21.00 hores (Teledeporte i Esport3)

La final de la Copa de la Reina serà el pròxim diumenge, 29 de maig del 2022, a partir de les 11.30 hores a l’estadi Santo Domingo i es podrà seguir en directe a través de La 1 de Televisió Espanyola i Esport3 de Televisió de Catalunya.

Temes:

Madrid