Lliga de Campions

Els ‘galàctics’ del PSG s’embussen a Bruges (1-1) i el City es fa un homenatge (6-3)

• L’esperada estrena del trident format per Messi, Neymar i Mbappé va acabar amb un trist empat a Bèlgica.

• Ander Herrera va marcar el gol de l’equip de Pochettino i l’astre francès desitjat pel Madrid es va retirar lesionat.

MESSI MBAPPE

MESSI MBAPPE / KENZO TRIBOUILLARD (AFP)

1

L’esperada estrena del trident del PSG no va portar cap fantasia per al poderós club francès, que només va poder sumar un empat en la seva estrena europea a Bruges (1-1). Messi, Mbappé i Neymar van coincidir sobre la gespa per primera vegada, però el gol va portar la firma d’Ander Herrera. En l’altre partit del grup, el City va resoldre amb una golejada el seu duel davant el Leipzig (6-3) i ja és el líder.

Hi havia una enorme expectació per a la primera nit dels galàctics del PSG. Amb prou feines va durar 50 minuts el trident, ja que Mbappé es va haver de retirar lesionat a l’inici de la segona part. Icardi va ocupar el seu lloc. Abans, almenys va assistir Ander Herrera en el gol francès (m. 15) neutralitzat després per Vanaken en un xut que va desviar Kimpembe (m. 26).

Messi, a la creu

Messi va jugar en la seva habitual posició en el Barça partint des de la dreta i va acariciar el gol amb un preciós xut que es va estavellar a la creu (m. 28).

Va ser la millor intervenció de l’astre argentí, que va veure una targeta groga en la segona meitat (m. 72) i va fallar una bona ocasió per aconseguir el triomf (m. 79) en un gris partit del subcampió del 2020 i semifinalista del 2021. Keylor Navas, fins i tot, va haver d’intervenir en un parell d’ocasions en el primer temps per frenar un valent Bruges.